מתי תעצר הנשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/11/2014 | 08:02 | מאת: חביב

שלום דוקטור , יש אפשרות לדעת באיזה nw תעצר לי הנשירה ? אני אתן לך רקע אני בן 30 סובל מדלילות גבוהה ונשירה שאני עדיין מרגיש שהיא חזקה , אבל עדיין יש כיסוי לראש למרות שאואים את הקרקפת בכל נקודה בראש . יש לי אבא nw7. אחיי שבוגרים ממני בכמה שנים טובות עדיין עם שיער מה אתה אומר?

30/11/2014 | 09:40 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

חביב שלום, אין לנושא תנאים ברורים ולא בהכרח מה שקורה לאביך ואחיך יקרה גם לך. סביר להניח שאם כבר התחלת בתהליך אתה נושא את הגן והתהליך יימשך - אין לדעת מתי ייפסק. ממליץ לך להתייעץ לגבי טיפול תרופתי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות