טיפולי שימור

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/11/2014 | 19:33 | מאת: אלי

שלום ד"ר, 1.האם טיפולי שימור שיער זה פיתרון ריאלי או סתם שטות שיווקית?? במידה ועושים אותם באופן קבוע ניתן לשמור על השיער הקיים,ואולי גם להצמיח במפרצים ?? 2.אם מרגילים את השיער למינוקסיל ולאחר תקופה מפסיקים יש סיכוי לנשירה מוגברת ?? צירפתי סירטון שמסביר את סוג הטיפול אליו אני מתכוון אודה לך אם תצפה https://www.youtube.com/watch?v=HbPXMuxrj4Q תודה.!

30/11/2014 | 09:38 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלי שלום, את הטיפול שעושים בנטורופיל אני עושה כבר שנים רבות ובעיקר עושה אותו לנשים ולא לגברים עקב נסיוני הרב בתחום. במקומות בהם לא קיימים זקיקים (כמו במפרצים) שום טיפול לא יעזור מלבד השתלה, אבל יכול לשמור על השיער הקיים באחוזים מסויימים. אם משתמשים במינוקסי ומפסיקים הנשירה תחזור כפי שהיתה ללא הטיפול, לא באופן מוגבר יותר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות