התקרחות נשית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/11/2014 | 23:37 | מאת: מיואשת

ד"ר אלכס שלום רב, כתבתי לך אתמול והצעתה לקבוע אלייך תור, ואכן היום התקשרתי וניאמר ע"י המזכירה שיש תור רק בחודש מאי 2015 אני מנס ציונה ומטופלת ע"י רופא ניחשב בעיר. אך כרגע ללא תוצאות ואפילו התדרדרות. איך אפשר לעזור לי, מסתבר שגם בתחום רפואת עור זה מחולק לפי תחומים(לא ידעתי) ואתה בתחום שאני צריכה,מה לעשות כדי לקבל טיפול יעוץ משהו..,תודה לתשובתך

24/11/2014 | 08:41 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ממליץ לך להתקשר מדי פעם למוקד ולבדור האם התפנה מקום מוקדם יותר. קורה שאנשים מבטלים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות