פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/08/2007 | 22:19 | מאת: אבי

שלום דוקטור!אני בתקופה אחרונה אירגשתי נשירת שיער חזקה, עשיתי בדיקות דם אבל אין לי תשובה עדיין, ביקשתי מי רופא מירשם לפרופסיה הוא אמר שזה גורם לבעיות מיניות לגברים!האם זה נכון דוקטור? זה פשוט אמר לי רופא משפחה!

12/08/2007 | 10:13 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אבי, במספר קטן של גברים שהשתתפו במחקרים קליניים (פחות מ 2%) הופיעו תופעות לוואי הקשורות בתפקוד מיני , אך בשיעור שלא נבדל מקבוצת הגברים שקיבלו טיפול בתרופת דמה (פלסבו). תופעות לוואי אלה נעלמות עם הפסקת הטיפול, ולעיתים רבות גם כשממשיכים בטיפול. 2% מהמקרים זה מעט, על כן אני ממליץ בשימוש בתרופה, ובמידה ואתה חש שזה משפיע לך על התפקוד המיני, אתה יכול תמיד להפסיק והתופעות תיעלמנה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות