השתלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/10/2014 | 17:23 | מאת: חסוי

שלום דוקטור , האם קיים מצב כזה שקירח לא יוכל לעשות השתלה כי אין מספיק איזור תורם מהגוף ? אני לא מדבר על החלק האחורי של הראש אלא שיער גוף ... ומה הממוצע בערך של כמות הזקיקים למלא ראש מלא ?

19/10/2014 | 06:02 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

חסוי שלום, אני לרוב לא נוהג לעשות השתלה עם שיער גוף ובפרט לא אם מדובר על התקרחות גדולןה מאד - שיער הגוף הינו מקורזל יותר וצפוף פחות ולכן התוצאות לא מספקות לדעתי. במקרה הכי גרוע אני נוהג לקחת שיער מהזקן אבל גם להתקרחויות קטנות בלבד. כדי למלא קרקפת שלמה זה תלוי כמובן בגודל הקרקפת וכד' ולכן זה יכול לנוע בין 4000-6000 שתלים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות