נשירת שיער בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/08/2007 | 13:54 | מאת: אלכס א.16

שלום אני בן 16 ובערך בחצי שנה האחרונה התחילה התדלדלות בשערי באזור הכתר הרופא עור אמר לי לעשות בדיקות דם עשיתי חזרתי אליו איתם והוא אמר לי שהבדירות טובות ושזה נורמלי ואי אפשר לעשות אם זה כלום ןגם לא צריך רק לפרוטוקול לאבי ואמי יש שער ממש שופא ומלא ואני אוכל יחסית טוב השאלה שלי מה צריך לעשות אם זה

07/08/2007 | 16:36 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלכס א. לפעמים התקרחות קופצת לעיתים דור. ישנם טיפולים שונים, אך יש לראותך. אני לא יכול לתת ייעוץ דרך האינטרנט.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות