הדמיית שיער - שינוי צבע

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/09/2014 | 18:06 | מאת: צעיר

שלום השאלה שלי היא לגבי המדיית שיער, שמעתי שתוך כמה שנים מאז טיופל הדמיית שיער הנקודות עלולות לשנות צבע והופוכות לצבע ירקרק / כחול - השאלה שלי האם זה משהו שנעלם לבד לאחר תקופת זמן? איך אפשר להימנע מדבר כזה? ובמקרה כזה מה הטיפול? האם זה נשאר לנצח? תודה רבה

01/10/2014 | 14:31 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

צעיר שלום, אם בוחרים לעשות את ההדמייה במקום רציני שמקפיד על קניית הצבע במקום נכון אין סיבה שהצבע יהפוך לכחול. הצבע דוהה ומחזיק בין 4-5 שנים ואז צריך לבצע את ההדמייה בשנית.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות