צמיחת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/08/2007 | 07:22 | מאת: מימי

שלום, אני בת 29, ומאד רוצה להאריך את שיערי, אך השיער כמעט ולא צומח. כבר שנה!! שלא הסתפרתי, למרות הקושי שלא להסתפר (בשל קצוות שרופים) אני לא מסתפרת כדי לאפשר לו להתארך (כשאני עושה קצוות לוקח ל-2 ס"מ שגזרתי זמן רב לצמוח). האם אני יכולה לעשות משהו לשפר זאת? בגיל צעיר יותר השיער צמח לי הרבה יותר מהר אודה לתשובה

01/08/2007 | 15:36 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מימי, זה עניין גנטי, השיער צומח עד לאורך מסויים. וכן עניין של גיל, ככל שאנו מתבגרים, כך השיער מתבגר גם כן, וכן יש פחות שיער שצומח.

02/08/2007 | 10:07 | מאת: מימי

תודה על תשובתך, אך האם יש מה לעשות??? כדי לשפר את צמיחתו???

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות