טיפול נגד נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/07/2007 | 23:27 | מאת: דקלה

שלום ד"ר, במהלך כל הפניות אליך, אני רואה שוב ושוב כי אתה כותב שיש כל מיני טיפולים/תרופות נגד נשירה. כמי שסובלת מהתופעה, הייתי שמחה לדעת איזו עוד תרופה קיימת בשוק מלבד המינוקסי שמאוד מומלץ. לנשים כמובן. שהרי אתה כאן במקרים רבים שולל את הרוטס, את הגלולות.אז באיזה כדורים או תרופות או נוזלים מדובר? תודה

31/07/2007 | 11:49 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דקלה, זה נכון כי לנשים ישנם מספר פתרונות פרט למינוקסי/ריגיין 5%, אך זה מאוד אינדבדואלי. לכל אישה יש להתאים את הטיפול בפרט. יש לדוגמה מזוטרפיה, ויטמינים למינהם, הכל תלוי במצב המטופלת ומה הסיבה להדלדלות השיער. לא לכל אחת מתאים טיפול זה או אחר. אני לא יכול להמליץ על טיפול מבלי לראות את מצב המטופל או לדעת איזשהי היסטוריה רפואית.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות