תגובה לד"ר גינזבורג

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/07/2007 | 19:41 | מאת: מתקרח

שלום ד"ר ותודה על התגובה המהירה, הפנמתי את המלצתך ואכן אעשה ואפנה לרופא עור, אך לצערי לא התייחסת לחלק השני של השאלה - האם יש תרופה שמדללת שיער גוף ומגבירה צמיחת שיער? האם יש קשר בין שיער גוף והתקרחות? האם יש סיכוי שהסרת שיער בלייזר תוריד את מהירות הנשירה? יש לציין שאני מאוד שעיר בגוף (חזה בטן זרועות כתפיים גב עליון וגב תחתון)

31/07/2007 | 11:33 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מתקרח, אין תרופה שמדדלת שיער גוף. אך ישנן תרופות שמצמיחות שיער בקרקפת. יש קשר בין שיער גוף והתקרחות. בד"כ עם השנים והדלדלות שיער הראש, אנחנו חווים צמיחה של שיער בגוף כחלק מתהליך ההתקרחות. הסרת השיער בלייזר בגוף, לא תוריד את מהירות הנשירה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות