שימוש במינוקסי 5

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/07/2007 | 19:15 | מאת: דנה

האם עדיין אפקטיבי להשתמש במינוקסי 5 לנשים פעם אחת ביום בלבד?

29/07/2007 | 09:57 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דנה, אפקטיבי גם להשתמש פעם אחת, אך רצוי פעמיים.

29/07/2007 | 12:42 | מאת: דנה

במידה ואשתמש פעם ביום, תוצאות אראה אחרי יותר משנה? אם בשימוש פעמיים רואים אחרי שנה...

22/12/2007 | 11:42 | מאת: ש.

ד"ר שלום! קראתי המון על הנושא ונוכחתי לדעת שיש גורמים אחרים חוץ מתורשה שיכולים לשנות את המאזן ההורמונלי למשל פעילות ספורטיבית מוגברת , תזונה לקויה, חשיפה לכימיקלים וכו.. ועכשיו אליי: אני מתאמן בחדר כושר ובנוסף באימוני מחול לפעמים יוצא לי 6 אימונים התזונה שלי מאוד מאוזנת אני אוכל כל 3 שעות 8-10 ירקות ביום פחממות מורכבות חלבון דל שומן ושומן מצומח בשר בקר פעם בשבועים אבל לא תמיד, כמו כן אני עובד במפעל שמשלב לעיתים עבודה בכימיקלים שאומנם משך החשיפה אליהם הוא קצר מאוד ואני משתדל לא להיחשף, אך השאלה שלי היא אם באמת יש לשנות משהו בחיי היומיום שיכול להביא לשינוי במצבי ( מפרצים ) או שהדברים הנ"ל זניחים ואתה מציע להתחיל לחשוב על הליך רפואי שמשלב תרופות מסויימות . אני חייב להוסיף שעברתי לפני כחודשיים לשמפו אחר של loreal לשיער מתולתל בעצת ספר , הוא אומנם שיפר את מצב השיער מבחינת הברק ואפילו החליק אותו במעט אך אני לא יודע אם זה בגלל זה אבל השיער שלי נהיה יותר דליל מבעבר אולי זה רק ויזואלית ולא פרקטית. מציין כי יש אפשרות לליקוי תזונתי אולי עודף ויטמינים או מחסור במשהו חשוב. סליחה על אורך ההודעה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות