פרופסיה וכמוסות ויטמינים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/07/2007 | 16:18 | מאת: אריה

שלום ד"ר גינזבורג. אני משתמש כבר שנתיים בפרופסיה ומרוצה מהתוצאות. לאחרונה שמעתי על כמוסות ויטמינים שעוצרות התקרחות, וזולות יותר מהפרופסיה. האם לדעתך כדאי להפסיק לקחת פרופסיה וליטול את הויטמינים במקום?

29/07/2007 | 09:26 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אריה, לצערי, כמוסות ויטמינים לגברים בד"כ אינם יעילים בנושא נשירה. אינני ממליץ על הפסקת הטיפול בפרופסיה שוודאי יעילה יותר מהויטמינים.

31/07/2007 | 18:11 | מאת: בני

אחי, תעזוב את כל החברות ההזויות שגונבות כסף על דברים לא מוכחים ותישאר עם הפרופסיה או המינוקסי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות