נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/07/2007 | 20:17 | מאת: שרון

עשיתי בדיקות דם (ויטמינים בלוטת התריס) והכל בסדר עשיתי בדיקות הורמונליות פרולקטין פרוגסטרון וטוסטסטרון רופאת נשים אמרה שהבדיקות בסדר (אני לוקחת גלולות) איז סיבה יכולה להיות לנשירה יש לי נשירה תמיד בקיץ (בחורף השיער בסדר) למרות שזה כמה שנים ככה שיש לי לדעתי כבר פחות שיער משהיה בעבר. (אני משתמשת בריגיין בקיץ לתקופה של 5-6 חודשים הנשירה נעצת השיער נראה בסדר עד הקיץ הבא. מה אפשר לעשות? האם יכול להיות קשר לגלןולות

26/07/2007 | 12:27 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שרון, אם סיימת שימוש בגלולות או החלפת גלולות, יכול להיות שחל לך שיבוש הורמונאלי שגרם לנשירה. אך אם תוצאות הבדיקות תקינות, אני ממליץ לך לגשת לרופא עור ולשלול סיבות נוספות שעלולות לגרום לנשירה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות