נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/07/2007 | 19:19 | מאת: גלית

יש לי נשירת שיער בכמויות מופרזות, משהו כמו 200 שערות ביום ואולי יותר, יש לציין כי יש לי שיער מלא , אבל הבעיה מפריעה לי כי אין מקום שבו אני דורכת ולא נופלת לי שערה, בעבודה , בבית ואפילו אצל חברים בבית וזה לא נעים, בתשובה לבדיקות הדם נמצאו : IRON - 20 (כאשר ערכי הייחוס הם 40-145.5) FERRITIN - 6.4 (כאשר ערכי היחוס הם : 12 - 291) ברצוני לדעת מהם איירון ופריטין והאם יש קשר לנשירת השיער. נא עזרתכם בדחיפות

29/07/2007 | 08:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום גלית, הברזל נמוך, מחסנים ריקים, אלו מספיק סיבות לנשירת שיער. יש לגשת לרופא עור לקבלת טיפול.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות