בדיקות דם

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/07/2007 | 07:24 | מאת: דורית

אני מבקשת עזרה בפענוח בדיקות דם שעשיתי בגלל נשירת שיער הבדיקה נעשתה ביום 19 אחרי המחזור (הרופא לא צין חשיבות לזמן הבדיקה) פרולקטין 184 mlU/I פרוגסטרון 1.8 nmol/I טוסטסטרון 1.3 nmol/I אשמח לקבל תשובה האם הבדיקות תקינות?

24/07/2007 | 12:46 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דורית, לכל מעבדה יש ערכים שונים. את יכולה לשלוח אלי את הערכים או תפני לרופא שלך.

24/07/2007 | 17:13 | מאת: שירי

גם לי יש ערכים נמוכים של פרוגסארון וטוטסטרון 1.2 ביום ה21. לצערי יש לי אלופסיה ואני ללא שיער בכל הגוף האם קבלת הורמונים יכולה לחזק ולהחיות את שורשי השיער? והאם יש קשר ישיר בין החמרת המחלה וחוסר האיזון ההורמונלי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות