מינוקיסי 5%

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/07/2007 | 22:54 | מאת: דנית

לרופא שלום, הומלץ לי על ידי הרופא עור להשתמש במינקוסי 5 למרות היותי אישה. תוך כמה זמן בד"כ ישנן תוצאות? והאם זה נכון כי במהלך הטיפול בהתחלה יש התגברות של הנשירה? ומה זה אומר שנתנו לי של גברים ולא של נשים יש לזה תופעות בשל כך?

24/07/2007 | 12:49 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דנית, בד"כ תוך חצי שנה. יכולה להיות נשירה בתחילת השימוש, ואין קשר לזה שהתכשיר הוא 5%. המינוקסי 5% יותר יעיל.

26/07/2007 | 08:41 | מאת: טיטי

לפני מעל לחצי שנה הבחנתי בשבילים הולכים ומתרחבים בלפנים עקב נשירת שיער, פניתי לרופא עור והוא נתן לי את התרחיץ דיפרוסאליק השתמשתי בזה במשך כ-4 חודשים עד שבמקרה פניתי לרופא המשפחה לקבל עוד תרופאה כזאת ואז ביקש ממני ליידע את הרופא עור, שזה יכול להזיק לי מאחר ואני סובלת מייתר לחץ דם, סכרת ולב, הפסקתי לטפל בתרופא זו ורופא העור המליץ לי על: munoxi 5 אבקש לדעת באם לדעתך אני יכולה להשתמש בתרופא זו ? כמו כן האם היא יעילה יותר מה-דיפרוסליק? אודה על תשובתך המהירה. ניתן להשאיר לי בפורום או לשלוח בדואר האלקטרוני. שוב תודה רבה רבה!!!!

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות