יש לי עצה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/07/2007 | 08:34 | מאת: רוני

קרה לי גם. רופא המשפחה שלי המליץ לי בחום לפני כחצי שנה על "פולטן פארמה" ניסיתי את זה. היה לי קל כי לא צריך אישור רופא. אני אישית מאוד התרשמתי מהתוצאות. זה עזר לי ותוך חודש כבר נעצרה לי במקצת הנשירה

23/07/2007 | 08:32 | מאת: ניר

שמע ,בעיה מוכרת אני חייב להודות שניסיתי בעצמי את פולטן , השתמשתי באמפולה ובשמפו לאחר מכן ,וזה פשוט עשה את העבודה. הדלילות שהיתה לי לא המשיכה. אני מאוד מרוצה מזה הרבה בגלל שבשנים האחרונות חלה אצלי התדרדרות דרמטית במצב השיער

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות