אלופסיה אריאטה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/07/2007 | 23:41 | מאת: משה

שלום ד"ר גינזבורג ביתי בת 10 ובחודשים האחרונים הבחנו שהשביל שלה התרחב (ס"ג של כ1.5 ס"מ) ובנוסף בשבוע האחרון האיזור הקידמי בקוטר של כ-2 ס"מ נהיה דליל/קרח. מה זה יכול להיות ? האם יתכן שזה אלופסיה אריאטה ? האם בעיות כנ"ל בגיל הילדות עוברות בד"כ או שזה נהפך לבעייה כרונית תלויה במתח הנפשי ?

23/07/2007 | 12:47 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום משה, קשה לי לומר בלי לבדוק. אולי תשלחו תמונה, ונוכל לראות במה מדובר. יכול להיות שזה כתוצאה ממתיחה של קוקו, מכיוון שישנן הרבה ילדות שכתוצאה מהמתיחה נוצרים להן אזורים דלילים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות