שיעור יתר והתקרחות.

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/07/2007 | 02:42 | מאת: שלמי

באחת מן התגובות שרשמת ציינת שמתקרחים בגיל צעיר יש שיעור יתר בשאר הגוף בגלל הורמונים. אני גם מקריח מגיל צעיר כלומר אני בן 18 עוד מעט והשיער עדין על תילו אך עדין ישנה נשירה וקצת מפרצים וכן יש שיעור יתר בגוף וברגלים דבר שאין לי (שיעור יתר( רצית לדעת אם זה יעבור או שדבר הזה ישאר לנצח (שיעור היתר)?

24/07/2007 | 16:18 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שלמי, זה עניין הורמונאלי. לא הדילול ולא השיעור יתר יעצרו. ההתקרחות היא תהליך ממושך, ועל כן גם השיעור (זה מגיע ביחד). לעיתים זה נעצר לתקופה, אך וודאי לא עובר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות