תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/07/2007 | 21:56 | מאת: דני

אני משתמש במשך כשבוע בפרופסיה ואני לא מסוגל להגיע לזיקפה מלאה... ניראה לך שכבר אחרי שבוע יש לזה תופעות לוואי? ואם כן מה אתה מציע לעשות בנידון? אני מפחד.....

22/07/2007 | 17:49 | מאת: אבי

אני יודע שיש איזה שני אחוז עם תופעות לוואי, אבל גם יש מצב שזה פסיכולוגי, שרק מהלחץ לא עומד. אתה יודע איך זה, חושבים על זה וחושבים על זה ויוצאים מריכוז..

23/07/2007 | 13:45 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דני, אני לא חושב שיש קשר לתרופה לאחר שבוע. אני ממליץ להמשיך עוד מספר שבועות ולראות אם זה השתפר.

24/07/2007 | 11:44 | מאת: אלון

נראה לי שלא עומד לך בגלל הפחד ולא בגלל התרופה, כי זה פרק זמן קטן מדי לפיתוח תופעות לוואי, וגם כי הסבירות לתופעות לוואי ממש נמוכה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות