שתי שאלות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/07/2007 | 16:16 | מאת: ויקי

שלום ד"ר יש לי שתי שאלות : אם אני נוטל פרופסיה ומדי פעם במשך השבוע אני שוכח באיזה יום לקחת את הכדור האם זה קריטי? ושאלה שנייה , מתי אני אמור לצפות לראות את הפסקת הנשירה בשיער? אני לא מדבר על גדילה מחודשת של שער אני מדבר רק על הפסקת הנשירה...

19/07/2007 | 08:57 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ויקי, רצוי לקחת את הכדור יום יום על מנת שישפיע, לא חשובה השעה (כדאי לקחת בזמן קבוע על מנת שלא תשכח). ממליץ לצלם את השיער ולאחר שנה להשוות בין התמונות. הנשירה כבר אמורה להפסיק עד 6 חודשים מהתחלת השימוש.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות