נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/07/2007 | 16:57 | מאת: אוהד

שלום רב! אני בן 21 ,ולפני כחודש החלה לי נשירת שיער חזקה. כשאני מעביר את היד מס' פעמים על ראשי נופלות לי הרבה שיערות. בנוסף,חלקו הקדמי של הראש נעשה דליל יותר. מה יכולות להיות הסיבות לנשירה הפתאומית,כיצד אוכל לטפל בה והאם תספורות קצוצות עוזרות לחזק את השיער? אשמח לקבל את חוות דעתך, אוהד.

18/07/2007 | 13:25 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אוהד, הסיבה הרווחת היא הסיבה הגנטית הורמונאלית.תספורת קצרה לא מחזקת את השיער, זהו מיתוס.אני ממליץ לגשת לרופא עור על מנת לבדוק אם ישנן סיבות נוספות לנשירה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות