שלום

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/07/2007 | 02:11 | מאת: Eden

אני שמה לב בשנה האחרונה שהשיער שלי באזור הפוני והצדדים בעיקר נושר בקלות ושביחד איתו גם העור חלש ומתקלף איתו...כאילו זה קורה ביחד לפעמים אבל אני לא בטוחה. נושרות לי הרבה שערות ויש גם חלקים שנראים נסוגים פתאום במצח, זה מוזר. סבלתי מהפרעות אכילה בשנים האחרונות, זה יכול להיות קשור? או מה זה יכול להיות? מודה לך מאוד מאוד!

12/07/2007 | 10:02 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום Eden, לכולנו יש נסיגה של שיער במהלך השנים, אני ממליץ לבדוק זאת אצל רופא העור. הפרעות אכילה בהחלט יכולות להיות קשורות לכך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות