הכתבה לכל מי שפספס

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/07/2007 | 20:09 | מאת: אב.גד

לכל מי שפספס, הכתבה ששודרה בערוץ 2 בנושא התקרחות- כתבה מצויינת ומעניינת http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=19268&SourceID=27

08/07/2007 | 20:40 | מאת: רם

הכתבה לא היתה מקצועית, שכן לא סקרה את הפרופסיה המינוקסי והניזורל. בעיני זה לא מקצועי. נקודה. הרי התרופות הללו מאוד עוזרות להמון אנשים - לא ייתכן שלא יזכירו אותן!

09/07/2007 | 13:33 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רם, הראיון איתי נערך כחצי שעה ובו הוזכרו התרופות השונות, אך לצערי קיצרו זאת וכן דברים נוספים בעריכה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות