סבוריאה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/07/2007 | 10:14 | מאת: משה

היתי אצל רופא העור שלי לאחר נשירה גדולה שיש לי. הוא אמר שיש לי סבוריאה ונתן לי סבוסל וגם ספרי אקטיב של ד"ר עור א. האם ספרי זה יעיל וכיצד המנגנון שלו? האם לצפות לנשירה מקדימה כמו בריגיין? ב. האם ההערכה שלו לא נכונה ונשירה של יותר ממאה וארבעים שערות ליום שרובו במפרצים היא לא מה שהוא טוען? תודה

10/07/2007 | 16:55 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום משה, אתה יכול לנסות להשתמש בספריי, מכיוון שזה טיפול מקובל, אם כי אני לא מאמין שזה כל כך יעיל. אני לא מכיר את מנגנון הפעולה שלו.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות