נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/07/2007 | 12:58 | מאת: אילנית

שלום אני בחורה בת 30 וסובלת כבר הרבה שנים מנשירת שיער , עשיתי בדיקות דם כמה פעמים דרך רופא המשפחה והיה חסר קצת B 12 וברזל - לקחתי כדורים אבל כלום לא עוזר - הנשירה ממשיכה כל הזמן והשיער שלי כבר נהיה ממש דליל - במיוחד למעלה בחלק הקדמי רואים כבר את הקרקפת מרוב שהשיער דליל. רציתי לדעת אם אולי יש קשר לזה שיש לי בעיה באיזושהי בלוטה או משהו כזה. אגב יש לי גם בעיה בירידה במשקל - אני עושה הרבה פעילות ספורטיבית אירובית ושומרת על תזונה דיאטתית מאוד נכונה ולא מצליחה לרדת במשקל - אולי גם לזה יש קשר...... אודה על תשובה

04/07/2007 | 14:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אילנית, ידוע כי חוסר ברזל יכול לגרום לנשירה, כמו כן אם יש לך בעייה בבלוטת התריס, זה יכול לגרום לך לנשירה.אין קשר לפעילות ספורטיבית. ולגבי הדיאטה, היא צריכה להיות מאוזנת. אני ממליץ לגשת לרופא עור לבדיקה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות