שאלה לגבי הצלקת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/07/2007 | 11:03 | מאת: רועי

שלום אני רוצה לעשות השתלה אך הצלקת מתרידה אותי... 1) באיזה אורך צריך לגדל שיער מאחור על מנת להסתיר את הצלקת? 2) האם הצלקת מורגשת כאשר מעבירים יד על העורף? 3) אחרי כמה זמן בערך הצלקת מתראפת? (אין אדמומיות, סימני התפירה נעלמים וכו') בברכה

02/07/2007 | 11:55 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רועי, 1) באיזה אורך צריך לגדל שיער מאחור על מנת להסתיר את הצלקת? ת: צריך שיהיה אורך ס"מ על מנת להסתירה. היא גם כך מטושטשת מכיוון שאנחנו לדוגמה, משתמשים בטכניקה של סגירה בה שיערות נכנסות מבעד לצלקת, על כן היא כמעט אינה ניראית. כמו כן, השיער שלך מסתיר אותה. ליתר ביטחון עדיף שיהיה באורך של ס"מ בערך. 2) האם הצלקת מורגשת כאשר מעבירים יד על העורף? ת: לא, צריך לחפש אותה. (בהשתלה טובה) 3) אחרי כמה זמן בערך הצלקת מתראפת? (אין אדמומיות, סימני התפירה נעלמים וכו') ת: מוציאים את התפרים כעבור 9 ימים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות