זיהוי נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/06/2007 | 18:19 | מאת: חיים

כאשר אני מתקלח ישנה נשירה של כ10-20 שערות ובמהלך היום ישנה נשירה גם.[ בעיקרון אתה תמיד מכריז שכאשר יש נשירה אפילו של מאה שערות ביום (הנשירה שלי פחותה מזו) זוהי נשירה נורמלית עדין.אני לדוגמא סובל מנשירת שיער פחותה מזו בערך 60 שערות ביום אפילו פחות וזאת בהתחשב בעובדה שאני מתקלח כל יום אך הנשירה יותר מרוכזת באזור המפרצים אז האם עדין זו נשירה נורמלית?? בקשר לכרית שאם יש שמונה שערות אז לרוב אין אך לפעמים יש.. 2. אני משתמש בדקל ננסי חודשיים רציתי לשאול על פי ניסיונך אם ראית אם ישנם הצלחות לתכשיר זה. 3. אם אני בן 17 אפשרי להתחיל פרופסיה? 4. אני רואה צמיחה של שערות בלודיניות קטנות באזור המפרצים בנסיגה המעטה שהיתה שמה? האם זה סימן שהשערות הללו יחזרו?? יש לצין שהצמיחה לא מרבית. בתודה!!

29/06/2007 | 19:44 | מאת: ממממ

01/07/2007 | 10:42 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום חיים, אם אתה בכל זאת צופה לעיתים ב-8 שיערות על הכר, אני ממליץ לבדוק זאת אצל רופא עור. יכול להיות שאתה חווה נסיגה בשיער שמתחילה במפרצים מסיבה גנטית הורמונאלית. דקל ננסי לא יעיל. אתה עדיין צעיר ויש סיכוי שהשיער יחזור, אך שוב קשה לי לומר מבלי לבדוק.

01/07/2007 | 17:10 | מאת: ח

אז זה נורמלי בעצם בגיל הזה? שהקו שיער ישתנה בגיל ההתבגרות ככה?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות