נשירה בשיער הפנים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/06/2007 | 20:14 | מאת: אלון

לפני שבועיים שמתי לב שנוצרו לי קרחות- אזורים נטולי שיער לחלוטין- בשטח הפנים. נגשתי לרופא שאפיין את הנישרה כתוצר לוואי של מתיחות ולחץ. הוא המליץ לי להתחיל בסדרת זריקות (צלסטון כרונדוז) ממוקדות אחת לשבוע למשך ארבעה חודשים. ראשית אשמח לשמוע יותר על התופעה ועל השכיחות שלה. שנית ארצה לקבל ח"וד נוסף הן על אופן הטיפול והן על אחוזי ההצלחה שלו. אשמח כמובן לקבל, במידה ויש, הצעב לגישה אלטרנטיבית לבעיה.

19/06/2007 | 14:43 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלון, זהו טיפול טוב במחלה לאזור הפנים, ואני ממליץ עליו.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות