10 שנים של נשירה מוגברת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/06/2007 | 11:15 | מאת: adi

ד"ר שלום לך. אני סובלת מנשירה מוגברת כבר 10 שנים. אין לי בעיות של מתח דיכאון או ניתוחים כלשהם. השיער שלי מפסיק לצמוח ולאחר חודשים מעטים נושר ולא גודל . השיער שלא נושר צומח מאוד מהר ביחס לשיער אחר. כיום אין לי כמעט שיער על הראש, ואני מאוד מיואשת מרופאים שאומרים שאין בידם את היכולת והמידע לעזור. האם זה יפסק מתי שהוא או זה יהיה עד השערה האחרונה כי כבר לא נשאר שיער. אשמח מאוד לתשובה תודה רבה.

19/06/2007 | 14:40 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום adi, קשה לי מאוד לענות על שאלתך בלי לראותך. יש לגשת לרופא עור המתמחה בשיער ולראות מה ניתן לעשות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות