נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

17/06/2007 | 16:06 | מאת: יוסי

שלום דוקטור! אני בן 16 וחצי וכבר יש לי כמות נשירת שיער גדולה שאני מתקלח מעביר תיד לפחות 7-8 שערות ... כמות נשירה גדולה..מה אתה מציע לי לעשות..

19/06/2007 | 14:17 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יוסי, בד"כ בזמן החפיפה והסירוק אנחנו רואים נשירה של שערות אשר בכל מקרה היו אמורות לנשור, מכיוון שאז כבר פגה ההשפעה של החשמל הסטטי. ביום יכולות לנשור לנו אפילו 100 שערות, וזה יחשב נורמאלי. מעל 100 שיערות זו יכולה להיחשב כנשירה רצינית. אני ממליץ לבדוק את הכרית בבוקר לאחר שינה, כמה שיערות יש עליה. אם יש יותר מ-8 שיערות, מדובר בנשירה רצינית.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות