כאבים באשכים מפרופרסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/06/2007 | 00:27 | מאת: רון

שלום ד"ר, אני השתמשתי כ 3 שנים בפרופרסיה, וזה ממש עזר לי, אני הפסקתי לפני כשנה את הטיפול אני ואשתי תיכננו ילד וברוך השם יש לנו בן אשתי בחודש שישי, לפני שהפסקתי את הטיפול היו לי כאבים לפעמים באשכים, ווגם היום שאני חוזר לפרופרסיה אבל עם חצי כדור, יש לי כאבים קטנים באשכים כאילו מישהו "מושך" אותם. האם להפסיק לקחת תכדור? או שזה אמור לעבור? אני ממש פוחד שאני גורם נזק לעצמי, התופעות שהיו עליי כתוצאה משימוש בפרופרסיה הם: 1) ירידה בכמות זרע וזה בוודאות של 100%!!. 2)כאבים באשכים, 3) ירידה קטנה לא משמעותית בחשק מיני. 4)הפסקה של נשירת השיער ואפילו צמיחת שיער. תודה.

17/06/2007 | 10:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רון, לא ידוע כי הפרופסיה גורמת לכאבים באשכים. אני ממליץ שתיבדק אצל אורולוג על מנת לראות מהי סיבת הכאב.

17/06/2007 | 21:40 | מאת: רון

תודה קודם כול על תשובתך, אבל אם תעמיק קצת אז תראה שכן, תחפש במנוע של google: testicles pain using propecia זו תופעה די נפוצה אחרי שימוש ממושך, אני השתמשתי בה 4 שנים, הכן יש תוצאות אך יש לזה מחיר,פרופרסיה מסוכנת לשימוש ממושך , אני היום הולך מגולח ראש וגאה, עם תוכנית חיסכון של 260 ש"ח בחודש. לא לגעת בפרופרסיה! נקודה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות