פרופסיה מתאילנד - יותר זול ???

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/06/2007 | 13:21 | מאת: מוקי

אני משתמש בפרופסיה כבר חצי שנה ואני נמצא בתאילנד מזה כמה חודשים, נגמרו לי הכדורים ולהפתעתי מצאתי שבבתי מרקחת פה מוכרים פרופסיה בחבילה דומה לזו של הארץ (רק בתאילנדית) במחיר של 1500 באט, בחישוב מהיר זה משהו כמו 170 ומשהו שקל. שווה לקנות כמה חבילות לארץ, לא ?

15/06/2007 | 00:14 | מאת: רון

בטח שווה!!! אני הצטערתי שלא קניתי, תקנה תביא חבילות.

16/06/2007 | 19:01 | מאת: ממתין

תעשה על עצמך ניסוי, ותכתוב לנו מה יצא - במילים אחרות, תנסה את התרופה במשך כמה חודשים, ותכתוב לנו אם הנשירה לא חזרה לך. בגדול, המזרח מלא בחיקויים עלובים (החל בנייקי ועד לתרופות), ככה שאותי אישית זה היה די מפחיד להשתמש בפרופסיה מתיאלנד. מצד שני, אם אתה מוכן לעשות ניסוי על עצמך ולקחת את הסיכון, אשמח אם תפרסם כאן את התוצאות.

17/06/2007 | 13:13 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מוקי, לא ידוע לי אם זו התרופה המקורית, זהו סיכון שאתה לוקח ועל אחריותך בלבד.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות