מינוקסי והריון

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/06/2007 | 15:27 | מאת: הדס

ד"ר אני משתמשת במינקסי כשנתיים, האם בזמן הריון אסור להשתמש בתכשיר או שפשוט לא מומלץ (מאחר אין נשירה בזמח ההריון) מה קורה אם אני רוצה לשמור על רצף ואל להפסיק לכמה חודשים ? הרי כשאחזור לשימוש לאחר ההריון זה יהיה כאילו התחלתי מאפס מה ניתן לעשות? אולי להשתמש בתדירות יותר נמוכה או שזה מסוכן ולכן אומרים לא להשתמש?

11/06/2007 | 11:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום הדס, בזמן ההריון אין צורך במינוקסי מכיוון שהשיער במצב הכי טוב שלו מבחינת צמיחה וללא נשירה. לאחר הלידה, את יכולה להתחיל שוב. בין כה וכה תחווי נשירה לאחר הלידה, בגלל השינוי ההורמונאלי ויש צורך כמובן לעקוב אחרי זה ולגשת לבדיקות על מנת לראות שאין חוסרים.

12/06/2007 | 07:34 | מאת: הדס

השאלה ד"ר אם בזמן הריון אסור להשתמש מבחינה רפואית? ולמה?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות