כבר לא אופטימי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/06/2007 | 00:28 | מאת: מייק

ד"ר שלום, אני בחור בן 19 ממש בקרוב 20 שלצערי נכנס לקטגרויית המתקרחים בגיל צעיר. לפני כחצי שנה התחלתי לקחת פרופסיה השיער היה נראה בריא וטוב לפני כחודש וחצי בערך החלה נשירה רצינית( מעביר את היד על השיער ונשארות לי בין 1-5 לשיערות ביד במקלחת הרבה הרבה יותר. השאלה שלי האם להפסיק לקחת את הפרופסיה קיים מצב שיש צמחיה מחודשת במקביל לנשירה ? עם מי אני יכול להתייעץ ולשמוע פנים מול פנים מכיוון שאני חייל וצבא רופאים זה דבר בעייתי בנוגע לדברים הללו. (מתייחסים רק אם אתה גוסס)

10/06/2007 | 09:39 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מייק, אל תתייאש. צריך לקחת לפחות שנה על מנת לראות תוצאות. לאדם יכולה להיות נשירה של עד 100 שיערות וזה יחשב כנורמאלי.

11/06/2007 | 12:40 | מאת: שוקי-זיקרי

אל תשכח שאצל כל אדם רגיל יש נשירת שיער כל הזמן. חוצמזה הפרופסיה לא משפיעה מיידית. תשאר אופטימי - גם לפסיכולוגיה יש ערך בהצמחת השיער!

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות