התדלדלות בכמות הזרע

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/06/2007 | 21:08 | מאת: דויד

דוקטור שלום , מספר שאלות : 1.אני משתמש כשנתיים בפרופרסיה אני מרגיש תקין מבחינת כוח הגברא -מתחדש ומתמלא ...איך אדע האם יש לי בעיה בהתדלדלות הזרע בהנחה ותתחיל ?

10/06/2007 | 09:44 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דויד, לפרופסיה אין השפעה על ייצור הזרע ואיכותו.

14/06/2007 | 22:24 | מאת: משתמש

אני מציע לך לך להיבדק כבר עכשיו בקשר למצב הזרע שלך, אני ביצעתי מספר בדיקות לפני השימוש כדי לעקוב אחר שינויים פיזיולוגיים כגון רמות הורמונים, תפקוד כבד וכן איכות הזרע. בבדיקות שקדמו לשימוש נמצא הזרע באיכות מצויינת והיום כשמונה חודשים אחרי מצב הזרע שלי באיכות אפסית כמעט, כמעט ואין תנועה, נפח וכו, הריון כרגע אני לא יכול ליצור. אם יש קשר או לא תחליט לבד לי אין הוכחות נגד התרופה. בהצלחה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות