נשירה מוגברת בגבות ובשיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/06/2007 | 13:54 | מאת: לילך

שלום רב הנני בת 26 אם לילד בן 3 וכרגע נמצאת בהריון בחודש חמישי לפני זמן רב התחלתי לסבול מנשירה מוגברת אשר מופיעה בשיערות ראשי ובגבות(מצב של שיערות שפשוט נתלשות שרק נוגעים בהם ללא מאמץ ולאחר מכן נוצרות קרחות ואי צמיחת שיער) פניתי לרופאת עור והשתמשתי בתמיסה לראש וגם לגבות בשם"בטאקורטן" הדבר לא הועיל והנשירה רק מחמירה עד למצב שאין לי שיערות בגבות ממה יכול לנבוע מצב כזה ומה הפתרון לכך? אני ממש בלחץ עצום אשר משפיע על חיי אודה לתשובה

10/06/2007 | 09:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לילך, בזמן ההריון השיער בד"כ מתחזק ולא נושר. היות ואת בהריון, יש הגבלה באילו תרופות ניתן לתת לך לנשירה. על כן, תמשיכי עם הטיפול שניתן לך עד הלידה, ומייד לאחריה תגשי שוב לרופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות