תכשירים אפקטיביים?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/06/2007 | 01:35 | מאת: יואל

שלום לדוקטור האם קיימים באמת תכשירים לשימוש מקומי חיצוני שעוזרים נגד התקרחות? אתה יכול לתת שמות ספציפיים? תודה רבה לך! יואל

10/06/2007 | 09:03 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יואל, ככל הנראה אתה מתכוון למינוקסי/ ריגיין שמורחים על הקרקפת. יעיל בעיקר באזור המפרצים ומקדימה.

11/06/2007 | 12:37 | מאת: אבשלום

קח בחשבון שהיעילות של התכשיר הזה אינה מוצלחת במיוחד, והשימוש מאוד לא נוח - אתה צריך להתיז על עצמך את הנוזל, זה מטפטף על הפנים, ומאוד לא דיסקרטי (אם למשל אתה לא רוצה שחברה שלך תדע שאתה משתמש בתרסיס). אבל אם אתה מתעקש על תכשיר חיצוני (בניגוד לפרופסיה) זה בערך הברירה היחידה שלך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות