גיל המעבר

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/06/2007 | 23:37 | מאת: מיכאל ווינברג המודאגים

דוקטור יקר, חברנו בן 19, והוא כבר מקריח, עובר טיפולי שיניים בתדירות מפחידה, נופל לעיתים רבות במדרגות, ראייתו מתדרדרת, והוא גם סובל משינויים תכופים במצבי הרוח - ובמיוחד הוא נעשה עצבני. שאלתנו היא, האם חברנו בגיל המעבר? מה אפשר לעשות כדי שלנו לא יקרה אותו הדבר? אנו בני 17 ו18, ומודאגים מאוד. תודה רבה, וינברג ומיכאל המודאגים

07/06/2007 | 11:32 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום וינברג ומיכאל המודאגים, אני יכול לענות רק על עניין ההתקרחות, שזה עניין גנטי. אך אולי הוא נתון במצב נפשי המשמש כזרז להתקרחות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות