2 שאלות על ריגיין/מינוקסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/06/2007 | 19:45 | מאת: גדי

1. האם במידה והחומר נוגע בעור מחוץ לקרקפת מספיק לשטוף את זה במים וזה יורד או שצריך בסבון? אני יודע שזה יוצר שיעור לא רצוי במידה ונוגע בטעות. 2. אחרי כמה זמן שהחומר על הראש אני יכול לשטוף אותו? או שצריך ללכת עם זה רצוף בין המריחות?

10/06/2007 | 10:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום גדי, 1. האם במידה והחומר נוגע בעור מחוץ לקרקפת מספיק לשטוף את זה במים וזה יורד או שצריך בסבון? אני יודע שזה יוצר שיעור לא רצוי במידה ונוגע בטעות. ת: עדיף מים עם סבון. 2. אחרי כמה זמן שהחומר על הראש אני יכול לשטוף אותו? או שצריך ללכת עם זה רצוף בין המריחות? ת: רצוי שהחומר יהיה לפחות כשעתיים על הראש.תנסה ללכת איתו כמה שניתן רצוף, אך שישאר לפחות שעתיים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות