תופעות לוואי של פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/06/2007 | 17:22 | מאת: מיקו

השתמשתי בפרופסיה למשך זמן מה ו(חודש וחצי) הרגשתי שכמות הזרע שלי יורדת בצורה תלולה, ושנוצרה נפיחות סביב החזה. הפסקתי והדברים חזרו למסלולם (כך אני חושב) מהפורום אני למד שפרופסיה היא התרופה הרצינית היחידה להתקרחות. מה עושים?

04/06/2007 | 19:46 | מאת: אביב

זה נכון שנפח הזרע יורד עקב שימוש בפרופסיה (הכמות קטנה), אך אין פגיעה באייכות הזרע, רק בנפח. זה אמור להעלם מיד עם הפסקת השימוש.

07/06/2007 | 11:28 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מיקו, אין השפעה על איכות הזרע והייצור שזה מה שחשוב.

13/06/2007 | 01:55 | מאת: עופר

בולשיט http://www.askapatient.com/viewrating.asp?drug=20788&name=PROPECIA אני מקווה שלדר גינזבורג משלמים מספיק בשביל להגיד שהתרופה כ"כ בטוחה''.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות