זמן התגובה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/06/2007 | 00:38 | מאת: אליעד

האם יכול להיות שפרופסיה תעזור תוך חודש וחצי? מה הזמן המינמילי שפרופסיה יכולה לעזור? בעלון שלהם הם כותבים תוך שלושה חודשים אך רציתי לדעת האם יש מקרים יוצאי דופן שזה עוזר בפחות זמן.

04/06/2007 | 09:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלעד, זה מאוד אינדבדואלי, יכול להיות.אבל בד"כ דרוש זמן של עד שנה על מנת לראות תוצאות. אני ממליץ לך לצלם את השיער עכשיו ולהשוות עם תמונה שתצלם בעוד כשנה.

04/06/2007 | 14:58 | מאת: אלירן

לי הפרופסיה עזרה תוך שלושה חודשים, ואני די בטוח, למה הייתי עם גלח.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות