נשירת שיער חריפה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/06/2007 | 20:02 | מאת: שלום וברכה

שלום אני כבר למעלה מ6 שנים שסובלת מהתקרחויות והייתי בבית חולים ועשו לי דרמוג'יט ולמעשה זה לא עזר אז הפסקתי את הטיפול כי גם זה כואב ואין תוצאות ולמעשה אחרי שלושה חודשים יש לי פשוט נשירה מאוד חזקה והתחיל להיות לי ממש התקרחויות בכל הראש מפוזרים וזה לא קטן. ואני בת 23 ואנני יכולה להסתובב כך זה מוריד לי את הביטחון איךאפשר שזה יעלם ויבריא ויהיה שיער כמו שהיה לי לפניכן? האם יש טיפול שבאמת רואים תוצאות חיוביות ממנו? בתודה !

04/06/2007 | 11:57 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שלום וברכה, אין פתרון למחלה זו, ישנם טיפולים אחרים שלא בהכרח מתאימים לך, כגון מריחות, קרינה במקומות. אך אין פתרונות חד משמעיים למחלה זו לצערי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות