ביקור בהייר קליניק

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/06/2007 | 00:22 | מאת: אסף

שלום דוקטור, הייתי היום הייר קליניק בשביל לעשות אבחון. אני לוקח פרופסיה ורציתי לראות איך היא משפיעה, אני יעשה אבחון עוד פעם עוד חצי שנה. אולם, שדיברתי שם עם המאבחנת היא אמרה לי שיש לי קרקפת שומנית ושיער יבש ולכן אני לא יכול לחפוף בשמפו לשיער שומני כי אז השיערה תתייבש או משהו כזה. היא נתנה לי שמה כמה מוצרים שרציתי חוות דעת שלך לגביהם: שמפו Sebo לשיער שומני, תמיסה שנקראית Bio complex 6 (צהבהבה) ועוד תמיסה שנקראת Lipo Active (בבקבוק כסוף). האם זה בטוח להשתמש במוצרים האלה? החשש העיקרי שלי זה שזה יעשה נזק יותר משיועיל אבל ככה אני, אני צריך אישור ממומחה בשביל להתחיל להשתמש בהם, מה אתה אומר ד"ר? תודה מראש, אסף.

04/06/2007 | 11:49 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אסף, צר לי, אך אינני מכיר את המוצרים הללו. אלו מוצרים שהם מוכרים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות