רציתי לדעת היכן יש רופא טריקולוג באיזור ירושלים קו

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/05/2007 | 15:55 | מאת: רציתי לדעת

אני נטלתי פרופסיה במשך שנה ו3 חודשים ובכל זאת אני ראיתי שאין השפעה לגבי. השיער נהיה דליל בקידמת הראש באיזור המפרצים אני לא רואה נשירה על גבי הכרית אבל אני רואה דלילות מסויימת הקרקפת מפרישה שומן שמונע שהשיער לצמוח בצורה תקינה. אם אני לא חופף לפני השינה כשאני קם בבוקר אני מרגיש צריבה בעיניים[כנראה שהשומן מגיע לעיניים]. הפסקתי את נטילת התרופה בחודשיים וחצי האחרונים ואני לא רואה כרגע התדרדרות. לאור מה שתיארתי כאן האם יתכן שאני שייך לאחוז מסויים שפרופסיה לא משפיעה עבורו כאמצעי טיפול נגד נשירת שיער. האם יש פתרונות אחרים. תודה רבה נ.ב אני בן 30 ורציתי לדעת היכן יש רופא טריקולוג בירושלים או קרית גת השייך לקופת חולים מכבי? תודה מראש על הטירחה

03/06/2007 | 12:17 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רציתי לדעת, בד"כ פרופסיה יעילה באזור של מרכז הראש והפדחת. כנראה שהיא לא השפיעה לך על האיזור הקדמי. צר לי, אך אין בידי מידע על טריקולוגים.

03/06/2007 | 12:18 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רציתי לדעת, בד"כ פרופסיה יעילה באזור של מרכז הראש והפדחת. כנראה שהיא לא השפיעה לך על האיזור הקדמי. צר לי, אך אין בידי מידע על טריקולוגים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות