פרופסיה ומינוקסידיל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/05/2007 | 20:59 | מאת: בחור צעיר

שלום ד"ר, ברשותך שתי שאלות: 1.אני רק בתחילת תהליך ההתקרחות שלי ורופא העור שלי המליץ לי לקחת מינוקסידיל במינון של פעם בשבוע במשך חודש לאחר מכן פעמיים במשך חודש וכן הלאה בעוד שהוראות היצרן הן ל 2 פעמים ביום, מה דעתך? 2. האם שימוש בפרופסיה מייתר את השימוש במינוקסי או שיש ערך לשימוש בשתי התרופות יחד?

29/05/2007 | 13:30 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום בחור צעיר, היות ולא ראיתיך, אני מעדיף שלא להתערב בהחלטות הרופא המטפל. אין בעייה לשלב בין הפרופסיה למינוקסידיל. הפרופסיה יעילה בד"כ באיזור המרכז (למרות שהיו מקרים שעזרה גם מקדימה), פדחת ואילו המינוקסידיל יעיל יותר באיזור הקדמי, מפרצים.

30/05/2007 | 20:37 | מאת: אלעד

אני באופן אישי מאוד ממליץ על הפרופסיה - התרופה מאוד יעילה, ועוצרת לחלוטין את ההתקרחות. אצל רבים היא גם מחזירה שיער שנשר, שזה בכלל יותר ממה שאפשר לבקש. אחד הייתרונות העיקריים של התרופה, בנוסף לאחוזי ההצלחה הגבוהים, היא שמאוד קל ודיסקרטי להשתמש בה - פשוט בולעים את הגלולה פעם ביום (מריחת המינוקסי יכולה להיות בעיתית מול החברה/ חברים/ במילואים וכו'). בהצלחה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות