שאלות-ריגיין

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/05/2007 | 18:01 | מאת: ירון

קניתי ריגיין 5%, כמה שאלות- 1. לאחר שאני מורח את זה על הקרקפת, כמה זמן זה צריך להישאר שם? 2. האם כשאני מזיע(עכשיו בגלל החום מזיעים גם אם לא רוצים) זה נוזל ואז חסר תועלת? 3. האם במידה והחומר נוגע לי בעור מחוץ לקרקפת ( בזמן המריחה או בגלל ההזעה) זה יצמיח לי שם שיער לא רצוי? תודה...

30/05/2007 | 15:22 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ירון, כדאי להשאיר את החומר לפחות שעתיים-שלוש עד שיתייבש. תשתדל לא לבצע פעילות הגורמת להזעה לפחות שעתיים על מנת שאכן זה יהיה יעיל.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות