התקרחות בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/05/2007 | 01:52 | מאת: מישהו

לא יודע כמה זה צעיר אבל מאז שנה לקראת סוף השירות הצבאי התחלתי לאבד שיער בקדמת הראש, מפרצים בהתחלה ועכשיו כבר יש לי דלילות גם במרכז הקדמי. אני בן 23 וחצי כרגע. א: האם השתלה רלוונטית כשאני צעיר ולא נשר כל השעיר עדיין ב: איך זה עובד בדיוק? השיער עצמו צומח כשהוא מושתל? ג: האם סבוראה יכולה לזרז התקרחות?

29/05/2007 | 13:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מישהו, רצוי להמתין בד"כ בגילך בביצוע השתלת שיער. אך לפי מה שאתה מתאר כבר ניתן להבחין כיצד ההתקרחות מתפתחת. במקרה כזה, אולי תנסה בכל זאת לפנות למומחה על מנת שיבדוק התאמתך. השיער המושתל מתנהג כמו שאר השיער, הוא צומח בטבעיות לאחר 3 חודשים בקצב של ס"מ בחודש. הסבוראה יכולה לבוא יחד עם הנשירה , אך לא גורמת לה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות