נשירת שיער אחרי הלידה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/05/2007 | 12:30 | מאת: אלה

שלום. לפני 3 חודשים ילדתי ולפני כשבוע שמתי לב על נשירה מאוד חזקה של שיער בזמן החפיפה. גם כאשר אני מסתרקת נשאר הרבה שיער על המסרק. אני יודעת שזאת תופעה טבעית אחרי הלידה אך כמות השיער שנושר ממש מפחידה. השאלה שלי האם ניתן לעשות עם זה משהו - לקחת ויטמינים כלשהם, לקצר את השיער? בקשר לויטמינים - חשוב לי לציין שאני מניקה. תודה מראש על התשובה.

28/05/2007 | 12:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלה, אכן, יש נשירה שיכולה להימשך אפילו שנה לאחר הלידה. אני ממליץ לגשת לבדיקה אצל רופא לראות אם ישנם חוסרים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות