האם לוותר?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/05/2007 | 01:41 | מאת: oren10

אני בן 26 ומשתמש בפרופסיה כ 7 חודשים השיער שלי די מלא(ללא קרחות רציניות אך הרבה יותר דליל מבעבר) אך הנשירה קיימת בכל הראש ,אני די יכול לומר כי אינני רואה שום שיפור במצב השיער ואולי אפילו המשך התדרדרות בחלק הקדמי..האם יש טעם להמשיך וליטול את הפרופסיה? חשוב לי לציין כי לאחר 3 חודשים של שימוש היתה הפסקה מוחלטת של הנשירה אך לאחרונה היא התחדשה ומלווה בגירודים.. אשמח לתשובה

27/05/2007 | 09:40 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום oren10, אני ממליץ להשתמש לפחות שנה על מנת לראות את התוצאות. גם שימור על הקיים טוב.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות